maart 14, 2022

Nieuwe trainingen

Vanaf 20 maart starten we weer met nieuwe indoor trainingsessies op onze oude, vertrouwde locatie.

Wat kan je verwachten tijdens onze trainingsessies?

We hanteren een strak schema waardoor we we een zo lang mogelijke vliegtijd kunnen garanderen. Om een indruk te krijgen van het aantal ronden (in een ronde komt elke heat één keer aan de beurt) dat er op een avond gevlogen wordt, kan je een kijkje nemen bij de statistieken.

Onze tracks zijn goed doordacht en ontworpen door professionals. Een goede ‘flow’ zorgt voor de beste ervaring en de minste crashes. Dezelfde track wordt meerdere sessies gevlogen. Zo heb je dus meerdere kansen om de beste tijd neer te zetten.

Alle gevlogen tijden worden per sessie op onze website gepresenteerd. Zo krijg je een goed overzicht van je prestaties van de avond. Alle resultaten zijn beschikbaar op één pagina dus geen onnodig geklik om tijden met elkaar te vergelijken.

Om je een impressie te geven van onze sessies hier een paar filmpjes:

Analoog én digitaal

Ons timing systeem kan overweg met zowel analoge als digitale systemen. Afhankelijk van de verdeling onder de deelnemers vliegen analoog en digitaal zelfs gewoon door elkaar. Geef bij je inschrijving wel duidelijk aan welk type systeem je gebruikt. Zo kunnen we vooraf al een indeling maken en kunnen we op de avond zelf sneller de lucht in.

Inschrijven

Inschrijven voor een sessie is heel eenvoudig. Zoek de datum waarop je mee wil vliegen op in de agenda, klik door naar de event pagina en vul het formulier in. Na verzending ontvang je een bevestigingsmail met betaalverzoek. Je inschrijving is pas definitief als je de betaling voldaan hebt. Met je betaling geef je ook aan dat je akkoord gaat met onze huisregels.

We hopen je snel te zien op een van onze vliegavonden.